donderdag 15 november 2012

speculoos-appeltaart!

Ik maak en versier biscuit, maar dat is zeer tijdsintensief (en ook wel arbeidsintensief). Daarom had ik nood aan een snel maar heerlijk taartje voor 'erbij' op het feestje zaterdag. Dit taartje blijft wel 2 dagen lekker in de koelkast, en op het moment supreme gaat het nog een paar minuutjes terug de oven in zodat het lauw-warm is bij het aansnijden.


STAP 1:
neem een taartvorm en rol het bladerdeeg er op uit.


STAP 2:
besmeer de bodem met speculaaspasta die je eerst hebt zacht gemaakt in de microgolfoven (niet té zacht, het moet wel een massa blijven)


STAP 3:
Snijdt appels in schijfjes en schik ze op de speculoospasta. Bestrooi met een klein beetje bruine suiker.


STAP 4:
Zet in de oven op ca. 160° voor 30minuten, of zoals op jouw verpakking van het bladerdeeg staat.


Eet smakelijk!

1 opmerking:

  1. Oooh, wat een super receptje!! Vlug klaar en volgens mij is het inderdaad heerlijk!
    Nog veel plezier met de festiviteiten voor de jarige!!

    BeantwoordenVerwijderen