zaterdag 25 augustus 2012

Moet er nog flock zijn?

Ik ben verzot op flocken... Zo veel resultaat in weinig tijd, zo'n blije gezichten voor iets wat mij zoveel plezier en ontspanning geeft!

Ik ben de laatste dagen behoorlijk actief geweest met mijn flockfolie:De kindjes zijn echt in de wolken en willen het liefst alleen nog maar zelf gemaakte of geflockte kleren aandoen. Goed voor mama's ego :-)

4 opmerkingen:

 1. jip en janneke vind ik geweldig mooi !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh, zo prachtig!! Goh, waren die poten van die reiger/pelikaan niet super moeilijk? ('t is een ander beest, hè, maar ik kan momenteel niet op de naam komen, zwangerschapsdementie wellicht ;-))
  Ik heb nauwelijks effen t-shirts, daar ga ik bij volgende kleding-aankopen toch wat op letten, dan kan ik ook wat meer flocken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @villa speelmama:
  nee ze, die flamingopoten vielen best mee ;-) ik doe alles met een schaar, de meesten doen het fijn werk met een mesje maar ik ben veel handiger met mijn klein schaartje dan met zo'n hobbymesje...
  Als je T-shirts zoekt: H&M en Hema!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, flamingo, dat was het! :-D
  Ik doe ook alles met mijn schaar (ben heel onhandig met zo'n hobbymesje, euhm, ik heb er zelfs geen, maar bij mijn ouders vroeger wel ;-))

  BeantwoordenVerwijderen