zaterdag 14 juli 2012

Back in town!

We zijn terug thuis!
En we hebben een heel fijne vakantie gehad. Open Huis is echt een aanrader om met kindjes op vakantie te gaan, vriendelijke mensen, mooie kamers, speelmogelijkheden zat (tenzij je kroost van het game-PC-TV-type is), en beestjes om te gaan bekijken.


 Dag 1 werd een dagje aan zee. Nieuwpoort, vanwege het rustigere karakter. We parkeerden ons per ongeluk aan de haven/vaargeul en werden getrakteerd op een aangename wandeling van een half uurtje voor we aan het strand waren. 

Dag 2 werd een dag domeinverkenning en spelen met wat voorhanden was. De kinderen keken hun ogen uit met al die verschillende schapen. Lotte verdween zoals gewoonlijk de zandbak in van het moment dat ze die ontdekte, Jenthe kreeg je met moeite van de trampoline af. Voor plassenstampen waren we allemaal wel in de mood, en de moddersoep maken en 'schaapje spelen' maakten de dag helemaal af. 

Dag 3 bezochten we het Kakelende Kippenmuseum in Diksmuide. Dat is een uit de kluiten gewassen kinderboerderij, met een héél groot assortiment aan pluimvee, maar ook veel andere dieren. Ze verkopen ook heerlijk hoeveijs en je kan er heerlijk spelen met fietsjes, gocarts, op de hooizolder,...


Dag 4 was alweer de laatste dag. We ruimden op, picknickten rustig op de speelweide van het domein en gingen nog zwemmen in Roeselare. Onderweg naar huis stopten we nog bij... Ikea haha, om te eten :-)


Het is goed geweest, de kinderen zijn allemaal weer dikke vrienden :-P
Geen opmerkingen:

Een reactie posten